Zo win je de strijd tegen kilo’s of stress (of ander ongewenst gedrag/gevoel) WEL.

Het grootste deel van je denken en doen ligt nét onder de oppervlakte. Je lijkt er weinig invloed op te hebben. Maar hebt er wel veel last van. Met hypnotherapie (nee, niks engs) kun je relatief makkelijk goed resultaat halen. Hoe?

Hoe hypnotherapie werkt

Bij hypnotherapie kom je wat dichter bij jezelf, het stukje dat nét onder de oppervlakte ligt. Je blijft volledig onder controle van jezelf en dus doe je geen gekke dingen en verklapt ook geen geheimen die je niet wilt delen.

Volledig ‘in control’

Het grote misverstand is dat deze vorm van therapie op de hypnose uit grote shows lijkt, die je wel kent, waarin je rare dingen doet die je je later niet meer kunt herinneren. Dat is het dus absoluut niet! Je houdt bij hypnotherapie de volledige controle over jezelf. Je herinnert je alles en je zegt of doet niets wat je niet wilt.

Hoe het dan wel werkt?

Als een dagdroom

Je bent in een aangename, diepe ontspanning, waarbij je sterk op jezelf geconcentreerd bent. Vergelijk het met dagdromen of verdiept zijn in een boek of film. Zodanig, dat je niet wordt afgeleid door de omgeving. In die staat stel ik je veel vragen en geef je suggesties.

Razendsnel resultaat

Je maakt contact met je onderbewuste (die dichtbij is, maar in het dagelijks leven moeilijk te vinden). In die staat kun je je klachten beter begrijpen en oplossen. Ook leer je daar razendsnel. Het is krachtig en effectief. En absoluut verbazingwekkend wat je in soms maar enkele sessies al kunt bereiken.

Wil je meer weten?

Kan hypnotherapie jou van je kilo’s of stress afhelpen? Ervoor zorgen, dat ‘aangeleerd’ gedrag dat je dwars zit, verandert? Ben je klaar met die onzekere gevoelens? Lees er meer over op mijn website. https://keyzercoaching.nl/hypnotherapie/

Neem de stap en bel of app.

De eerste stap is de moeilijkste. En dus maak ik het je graag gemakkelijk. Als je contact opneemt, bel ik je op een moment dat het jou uitkomt en luister ik naar wat je zoekt en vertel ik je meer. Of als je dat liever wilt in een persoonlijk gesprek. Gratis en vrijblijvend natuurlijk, want jij moet je er goed bij voelen en in alle rust kunnen bepalen of dit iets voor je is.

Ik ben Yvonne Keyzer en een ervaren en gediplomeerde coach en counselor met diverse specialismen, zoals hypnotherapie. Ik werk in de regio Amersfoort en Leusden.

Bel of app me vrijblijvend op 06-48 46 76 36.