Opbouw van de gesprekken

We werken volgens een plan van aanpak, waarin we de volgende gesprekken hebben:
•          Gratis telefonisch oriëntatiegesprek
•          Aantal coach/counselinggesprekken
•          Evaluatie-/eindgesprek
•          Follow-upgesprek na ongeveer zes maanden (indien gewenst)
•          Gedurende het traject in overleg huiswerkopdrachten

Gemiddeld aantal gesprekken

In totaal 5 tot 10 gesprekken (schatting, kan per persoon verschillend zijn).

Frequentie

Om de 2 tot 3 weken een gesprek.

Gespreksduur

Elk gesprek duurt één tot maximaal anderhalf uur.

Hypnotherapie

Hypnotherapiesessies duren gemiddeld maximaal anderhalf uur en vinden ook om de 2 tot 3 weken plaats. We starten meestal met 3 sessies (schatting, kan per persoon verschillend zijn).

Locatie gesprekken

Coachpraktijk: Fokkerstraat 12 Leusden. In overleg op locatie werkgever of thuis ook mogelijk.

Tarieven

Coaching en counseling is een investering in de vorm van tijd, geld en energie. Maar vooral is het een investering in jezelf!

Ik maak onderscheid tussen tarieven voor particulieren en organisaties.

Uurtarief zakelijk € 120 excl. BTW
Voor particulieren geldt een aangepast uurtarief.
Kilometervergoeding indien nodig € 0,35 per km

Voor het begeleiden van intervisiebijeenkomsten gelden maatwerkprijzen.

Betalingsvoorwaarden

Zakelijke cliënten: facturering geschiedt aan het einde van elke maand. Betaaltermijn is 14 dagen.
Particuliere cliënten: voorafgaand aan de start van het traject ontvang je per mail een factuur met een betaallink. De betaling moet bij aanvang voldaan zijn.

Annuleren

Annuleren zonder betaling kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Bij niet of te laat afzeggen, breng ik mijn uurtarief in rekening.

Eerder klaar

Heb je het gevoel dat je eerder dan verwacht jouw transformatie hebt gemaakt of wil je een pauze inlassen? Geen enkel probleem! Jouw tegoed blijft een jaar geldig vanaf de factuurdatum.

Vergoedingen

De trajecten die ik aanbied worden niet vergoed door verzekeraars, maar er zijn meerdere mogelijkheden om jouw traject alsnog vergoed te krijgen.

8 tips om jouw traject vergoed te krijgen

  1. Check je CAO; sommige bedrijven stellen budget beschikbaar voor coaching en training. Het gaat meestal om een bedrag van ongeveer € 500,- per jaar. Je kunt hierover meer informatie inwinnen bij je HR-manager.
  2. Is er binnen jouw bedrijf (nog) geen budget voor coaching en training? Stel dit dan voor aan je HR-manager. Vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling is coaching zeer goedkoop en effectief voor bedrijven. Daarom wordt het vaak vergoed.
  3. Introduceer een persoonlijk ontwikkelingsplan bij je manager of directeur. In een oriëntatiegesprek kan ik je helpen met het opstellen van een plan en een offerte op maat. Zo heb je het nodige materiaal om te overleggen met je directeur of leidinggevende.
  4. Belastingaftrek voor ondernemers: de kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn als bedrijfskosten aftrekbaar van de belasting.
  5. Belastingaftrek voor particulieren: coaching en loopbaanbegeleiding mogen afgetrokken worden van de belasting. Het gaat dan om kosten die de fiscus beschouwt als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’.
  6. Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering en wil je de sessies gebruiken om weer aan de slag te gaan? Dan is de kans zeer groot dat je volledige coachingstraject vergoed wordt vanuit deze verzekering. Informeer dit vooraf bij je arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Je straalde een enorme rust uit en je luisterde heel aandachtig

Jeroen

Ik vind je een heel prettig persoon. Je straalt rust uit. Je kunt goed luisteren en door je manier van vragen stellen zijn we eigenlijk in de eerste sessie al tot de kern van mijn ‘probleem’ gekomen.

Petra

Wat voor mij heel fijn is geweest is, dat je net even dat stapje dieper bij mij geraakt hebt, waardoor ik vanaf het begin van mijn jeugd ben gaan nadenken over wie ik nou eigenlijk ben.

Peter

Nog nooit ben ik zo open geweest tegen iemand. Je gaf mij vertrouwen en veiligheid, zodat ik me zo open had gesteld. Ik vond je heel rustig over komen en je stelde de goede vragen, die me tot nadenken hebben gezet.

Marjan

Ik voelde me op mijn gemak bij jou. Je luisterde met aandacht naar mij. Ik kon mezelf zijn.

Irene

Ik vond de hele ervaring bijzonder mooi. Heb enorm veel aan mijn coaching gehad en vind je een enorm fijn persoon om dit traject mee te hebben doorlopen. Zeker het wat dieper op de persoon in gaan was best wel confronterend maar heeft mij zeker enorm geholpen. Heel veel dank en complimenten. Bedankt!!

Sven

Jij hebt met alle aandacht naar mij geluisterd. Dat is iets wat ik juist vaak mis. Ik heb veel en open gepraat.

Amber

Jij luisterde écht en je sloot goed bij mij aan. Ik voelde me enorm gehoord.

Nikki

Contactinformatie
Keyzer Coaching & Counseling
Fokkerstraat 12
3833 LD Leusden
06-48 46 76 36 / 06-22 71 65 55
mail@keyzercoaching.nl
KvK: 76748340

Contact

Heb je een vraag of wil je een gratis telefonisch oriëntatiegesprek?

Bel Yvonne: 06-48 46 76 36 

Mail Yvonne: yvonne@keyzercoaching.nl

Bel Clement: 06-22 71 65 55

Mail Clement: clement@keyzercoaching.nl