Over Yvonne

Ik ben Yvonne Keyzer en woon met mijn gezin in Leusden. Ik heb graag mensen om me heen en breng veel tijd door met gezin, familie en vrienden. Ook ga ik graag uit, naar een concert of uit eten. Mensen komen snel naar me toe voor een luisterend oor of een praatje. Ik ben van nature een goede luisteraar en kan echte aandacht geven zonder te oordelen.

Als coach/counselor en als mens ben ik nieuwsgierig en op zoek naar de betekenis, het verhaal en de mens achter jou. In alle openheid en met rust luister ik met aandacht, vraag door en ben empathisch en betrokken. Ik heb een positieve instelling, hou je een spiegel voor, geef je handvatten waarmee je aan de slag kunt en stimuleer je in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik handel waarderend en vanuit een positieve draai/insteek probeer ik je weer in je kracht te zetten.

Over Clement

Ik ben Clement Keyzer, vader, grootvader, drummer, ondernemer, coach, mentor en hypnotherapeut.

Samen met Yvonne woon ik in Leusden, waar we ook onze praktijk hebben. Ik ben een echte ‘family man’ en naast mijn gezin is muziek maken mijn passie. Daarnaast ben ik al sinds 2002 ondernemer in diverse bedrijven.

Ben jij ook ondernemer, dan ben ik voor jou graag een klankbord. Ondernemen kun je natuurlijk prima zelf, maar soms mis je gewoon iemand om te sparren over de business. Ik weet wat het is om alleen maar met jezelf in gesprek te zijn; je stelt jezelf steeds dezelfde vragen en je krijgt daarom steeds dezelfde antwoorden. Ik heb een brede interesse en een hoog oplossend vermogen en ik heb inmiddels al veel ondernemers ondersteund en op goede ideeën gebracht.

Lees meer over Clement en wat hij voor jou kan betekenen …

Contact

Heb je een vraag of wil je een gratis telefonisch oriëntatiegesprek?

Bel Yvonne: 06-48 46 76 36 

Mail Yvonne: yvonne@keyzercoaching.nl

Bel Clement: 06-22 71 65 55

Mail Clement: clement@keyzercoaching.nl