Hypnotherapie: hypnose als hulpmiddel

Hypnose is een hulpmiddel die bij elke vorm van therapie gebruikt kan worden. Het doel van hypnose bij een therapie is dat je in een opperste staat van concentratie en ontspanning raakt. Op het moment dat je in hypnose bent, heb jij een verhoogde focus van je brein, een verhoogde ontspanning van je lichaam en een verhoogde gevoeligheid voor suggesties.

In deze hypnotische staat heb je toegang tot je onderbewustzijn, waar onder andere je gevoelens, je emoties, je gewoonten en je overtuigingen liggen. Hierdoor kun je een verandering in gang zetten of een oplossing vinden, zodat jouw gewenste resultaat wordt bereikt. Vaak begrijp je rationeel je gedrag wel, maar op emotioneel niveau blijf je hetzelfde reageren en verandert er niets. Met hypnotherapie pak je de klachten op emotioneel niveau aan, waardoor er wezenlijk iets in de beleving zal veranderen en je de klacht of het probleem wel kunt aanpakken.

Samengevat
Je maakt contact met je onbewuste om je klachten of problemen beter te begrijpen of op te lossen. Ik, als hypnotherapeut, begeleid je in het proces van hypnose, zodat jij in de juiste staat komt, waarin veranderingen kunnen plaatsvinden.

Hoe voelt het als ik in hypnose ben?

Hypnose is een aangename, diepe ontspanning, waarbij je sterk op jezelf geconcentreerd bent en je aandacht naar binnen is gericht. Het is te vergelijken met dagdromen, of zo verdiept zijn in een goed boek of een prachtige film, dat je je even niet bewust bent van je omgeving.

Waarbij kan hypnotherapie ingezet worden?

Hypnotherapie kan uitkomst bieden bij een aantal verschillende klachten, die geheel of gedeeltelijk zullen afnemen, bijvoorbeeld:

 • angsten, fobieën
 • burn-out
 • depressieve gevoelens
 • emotionele uitbarstingen
 • stress
 • verslavingen
 • pijn
 • liefdesverdriet
 • gebrek aan zelfvertrouwen.

Daarnaast kan hypnotherapie ook toegepast worden bij:

 • levensvragen
 • nieuwe inzichten ontdekken
 • innerlijke strijd oplossen.

Goed om te weten!

Voorwaarden voor een succesvolle hypnosesessie:

 1. je moet 100% van het probleem af willen, geen 95%
 2. je moet bereid zijn om alle aanwijzingen en suggesties van mij op te volgen en te accepteren
 3. je moet vertrouwen hebben.
certificaat Clement 1080
BijMartijnGroenendal

Met Martijn Groenendal, trainer en meesterhypnotiseur

Ervaring van Marianne

“Tijdens de sessie Hypnotherapie met Yvonne heb ik kunnen ervaren dat werkelijk heel veel problemen voortkomen uit je jeugd. Opgeslagen emoties en
pijnen in het lichaam zijn uit het verleden. Je denkt onder hypnose te gaan en dat je totaal weg van de wereld bent, maar dat gaat stapje voor stapje. Ik was me de hele sessie totaal bewust van mijn omgeving.  Je raakt in een diepe totale ontspanning.

Na een rustig gesprek, met mijn ogen dicht, reizen we samen af naar mijn onderbewustzijn. We dringen door tot mijn onzekerheid en angsten en
langzaamaan zak ik diep weg in stilte en kom ik tot mijn ware gevoel. Een mooie kleur stroomt door mijn lichaam van top tot teen.
Als ik m’n ogen weer open voel ik een zee van rust en vrede.

De rust en warmte die Yvonne uitstraalt tijdens de hele sessie, geven je het vermogen om de kracht weer bij jezelf te hervinden.”

Ervaring van Yasmine

“Wat een bijzondere ervaring!

Geen zweverig gedoe maar een opperste staat van concentratie waardoor je geconfronteerd wordt met je eigen diepgewortelde overtuigingen en zo een betere versie kan worden van jezelf. Iedere sessie brengt weer iets anders.

Yvonne stelt je op je gemak, je voelt je vertrouwd en ze werkt in een fijne omgeving. Daarnaast hecht ik veel waarde aan haar coaching. Samen bepaal je de juiste richting en in combinatie met de hypnotherapie vind je de antwoorden die eigenlijk al in jezelf zitten.”

KeyzerCoachingGoogleReviews

bekijk hier alle google reviews

Ervaring van Sanne

“Wauw, wat is dit bijzonder zeg!
Yvonne is een onwijs lieve, fijne en positieve vrouw, waar je je gelijk vertrouwd en op je gemak voelt. Dit helpt enorm mee in de sessie’s omdat je je dan beter kan ontspannen. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, de ervaring van de sessie zelf is niet uit te leggen, dat moet je echt ervaren. Je komt als het ware terecht in een oase van rust, waarin alles anders word en een positieve draai krijgen.

Zodra je daar de deur uit loopt voel je je zekerder en sterker, en weet je dat je alles kan veranderen en overwinnen wat je wil! Ik heb er enorm veel aan gehad, en merk dagelijks veranderingen die komen door de sessie’s met deze power vrouw! Het maakt niet uit waar je tegen aanloopt, ik weet zeker dat iedereen verder kan komen met deze hypnotherapie…. een echte aanrader!

Contact

Heb je een vraag of wil je een gratis telefonisch oriëntatiegesprek?

Bel Yvonne: 06-48 46 76 36 

Mail Yvonne: yvonne@keyzercoaching.nl

Bel Clement: 06-22 71 65 55

Mail Clement: clement@keyzercoaching.nl