Coaching bij werkstress of burn-out

Ben je gestresst of uitgeput door je werk of heb je het idee dat je in een burn-out raakt of misschien zelfs al zit? Ik help je om weer zicht en controle te krijgen over de situatie. We onderzoeken samen welke problemen er spelen en wat er moet gebeuren.  En hoe dit toe te passen op de werkvloer. Met als doel je autonomie (onafhankelijkheid en eigen regie) en veerkracht weer terug te vinden.

Preventief coachen

Voorkomen is beter dan genezen. Preventief coachen loont! Heb je het idee, dat je dreigt uit te vallen op je werk, trek aan de bel en voorkom dat het zover komt. Na preventieve coaching ervaar je minder problemen in de werk/privé-balans en raak je minder snel vermoeid. De kans op werkstress, overspanning of burn-out vermindert. Het zorgt voor een hogere motivatie, meer zelfvertrouwen, meer vitaliteit en daadkracht, grotere stressbestendigheid en balans tussen werk en privé.

Loopbaancoaching

Twijfel je of je nog op de juiste plek zit binnen de organisatie, ben je op zoek naar meer uitdaging of zoek je een nieuwe baan? Loopbaancoaching helpt hierbij. Ik ga samen met je aan de slag met de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’, ‘wat wil ik’ en ‘hoe ga ik dat realiseren’.

Andere situatie?

Hierboven heb ik een aantal situaties beschreven waar je tegenaan kunt lopen. Natuurlijk zijn er veel meer situaties waardoor je minder lekker in je vel kunt zitten en coaching/counseling kan helpen. Misschien een conflict, weinig zelfvertrouwen, teveel werk, gevoelens moeilijk kunnen uiten?  Wat het ook is, de kracht van coaching is dat het over jou gaat en we dus heel specifiek kunnen kijken naar waar je tegenaan loopt. Heb jij een situatie die je graag wilt veranderen of loop je met een levensvraag rond? Neem contact met me op, dan kijken we samen hoe ik je daarbij verder kan helpen.

Je straalde een enorme rust uit en je luisterde heel aandachtig

Jeroen

Ik heb echt het gevoel, dat je met alle aandacht naar mij hebt geluisterd. Dat is iets wat ik juist vaak mis. Ik heb veel en open gepraat.

Amber

Wat voor mij heel fijn is geweest is, dat je net even dat stapje dieper bij mij geraakt hebt, waardoor ik vanaf het begin van mijn jeugd ben gaan nadenken over wie ik nou eigenlijk ben.

Peter

Ik ben nog nooit zo open geweest tegen iemand. Je gaf mij vertrouwen en veiligheid, zodat ik me zo open had gesteld. Ik vond je heel rustig over komen en je stelde de goede vragen, die me tot nadenken hebben gezet.

Marjan

Ik zag dat je echt luisterde en goed bij mij aansloot. Ik voelde me enorm gehoord.

Nikki

Ik voelde me op mijn gemak bij jou. Je luisterde met aandacht naar mij. Ik kon mezelf zijn.

Irene

Ik vond de hele ervaring bijzonder mooi. Heb enorm veel aan mijn coaching gehad en vind je een enorm fijn persoon om dit traject mee te hebben doorlopen. Zeker het wat dieper op de persoon in gaan was best wel confronterend maar heeft mij zeker enorm geholpen. Heel veel dank en complimenten. Bedankt!!

Sven

Ik vind je een heel prettig persoon. Je straalt rust uit. Je kunt goed luisteren en door je manier van vragen stellen zijn we eigenlijk in de eerste sessie al tot de kern van mijn ‘probleem’ gekomen.

Petra

Contact

Heb je een vraag of wil je een gratis telefonisch oriëntatiegesprek?

Bel Yvonne: 06-48 46 76 36 

Mail Yvonne: yvonne@keyzercoaching.nl

Bel Clement: 06-22 71 65 55

Mail Clement: clement@keyzercoaching.nl