Met wie heb jij nog een appeltje te schillen?

Ken je dat gevoel? Dat je nog iets wilt oplossen met iemand. Bijvoorbeeld met je vader, je moeder, je ex, je leidinggevende of een oud-klasgenoot. Het houdt je (nog) iedere dag bezig. Live het gesprek met de persoon aangaan durf je niet of kan niet meer. Je bent bang voor de confrontatie en bang voor de afloop. Steeds voer je een gesprek met jezelf over wat je nog wil zeggen of vragen. Dit belemmert je in je doen en laten. Je wilt er vanaf. Voor eens en voor altijd.

Hoe dan?

Nou, door in gesprek te gaan met die persoon. Ik begeleid je via hypnose naar je onderbewustzijn. Daar ligt voor jou de oplossing. Je kunt in gesprek gaan met wie je maar wilt. Zelfs ook een gesprek met jezelf hebben of met een andere uitdaging. Alle inzichten en hulpbronnen vind je daar. Je onderbewustzijn helpt je hierbij.

Voorbeelden uit mijn praktijk

Een jonge vrouw heeft nare ervaringen gehad met haar ex. Tot op de dag van vandaag had haar ex nog impact op haar leven. Eigenlijk had hij haar nog steeds in haar macht. Door onder hypnose in gesprek te gaan met hem kon ze haar echte gevoelens met hem delen. En alles zeggen en vragen wat ze wilde. Hierdoor kon ze dit boek dichtslaan en verder gaan met haar leven.


Een man van 55 kon nog steeds niet goed omgaan met zijn moeder. Hij had altijd het gevoel dat ze hem niet zag staan. Door onder hypnose in gesprek te gaan met zijn moeder kon hij ook vanuit de ogen van zijn moeder kijken naar de situatie. En haar kant van het verhaal horen. Dat zorgde ervoor, dat hij begrip kreeg en haar zelfs kon vergeven. Dat luchtte hem enorm op. Zonder haar live te spreken, ging hij anders tegen haar doen. En veranderde deze moeder-zoon relatie positief.

Hoe simpel kan het zijn?

Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Maar het kan echt. Heb jij nog iemand waarmee je een appeltje wilt schillen? Bel of app me dan vrijblijvend voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek en hoor wat hypnotherapie voor je kan betekenen.
De eerste stap is de moeilijkste. En dus maak ik het je graag gemakkelijk. Laat me weten wanneer het jou uitkomt en luister ik naar wat je zoekt en vertel ik je meer. Dat kan telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Gratis en vrijblijvend natuurlijk, want jij moet je er goed bij voelen en in alle rust kunnen bepalen of dit iets voor je is.

Ik ben Yvonne Keyzer en een ervaren en gediplomeerde coach en counselor met diverse specialismen, zoals hypnotherapie. Ik werk in de regio Amersfoort en Leusden.

Bel of app me vrijblijvend op 06-48 46 76 36.