Je voelt je goed….en toch voel je dat er meer in zit!

Je hebt leuk werk, een goed leven, een lieve partner, misschien een mooi gezin en je functioneert prima. Eigenlijk heb je alles op de rit. Tenminste, zo lijkt het. Toch heb jij het gevoel dat er voor jou nog meer in zit. Misschien herken jij jezelf hierin en vraag je je wel eens af: hoe kan ik mezelf nog verbeteren.

Nou klinkt verbeteren niet altijd positief in mijn oren, alsof je niet goed genoeg bent. Daarom zeg ik altijd kijk hoe je nog persoonlijk kan groeien en de beste versie van jezelf kan worden. Je hoeft tenslotte niet ziek te zijn om beter te worden (Aldus auteur Michael Josephson). Er is geen universeel geaccepteerde meetlat die je laat weten dat je ondersteuning nodig hebt. Dus wanneer weet je dan of je die ondersteuning nodig hebt? Lees maar even verder…

Heb ik coaching nodig?

Je hebt ongetwijfeld wel eens gelezen of gehoord over coaching en hypnotherapie. En je hebt je misschien zelfs wel eens afgevraagd: is dat wat voor mij? Dan heb ik een interessante uitdaging voor je: als je ooit nieuwsgierig bent geweest naar coaching of hypnotherapie, om welke reden dan ook, benader het dan eens vanuit een positie van ‘gebruiken’ in plaats van ‘nodig hebben’. Bij veel mensen is de associatie met coaching nog te vaak ‘ik doe het niet goed’. Coaching is gewoon een middel om jezelf te ontwikkelen. 

Een aantal van onze cliënten gebruiken onze diensten om bijvoorbeeld blokkades op te ruimen of oud zeer te helen. Ook bij depressieve klachten, burn-out klachten, of om een probleem op te lossen vragen mensen ons om hulp. Maar er zijn ook veel cliënten die ons benaderen voor persoonlijke groei of het verbeteren van hun kwaliteit van leven. In ieder geval is coaching bij ons een manier om in een veilige omgeving kwetsbaar te zijn en stil te staan bij wat je bezighoudt. 

Hypnotherapie… is dat niet heel erg eng?

Als onderdeel van onze coaching zetten we vaak hypnotherapie in. Hypnotherapie is al eeuwenoud en daar is op zich niets magisch of mystieks aan (alhoewel we soms graag zouden willen dat we mensen met een toverspreuk konden helpen). Vaak denken mensen bij hypnose aan de stage-hypnose van Rasti Rostelli, waar hij mensen de gekste dingen laat doen en dat roept bij veel mensen in eerste instantie een schrikbeeld op.

Wij gebruiken hypnose als een middel om je in een opperste staat van concentratie en ontspanning te brengen. Het is de staat tussen wakker zijn en slapen en als het goed is ben je daar minstens 2 x per dag. Het wordt door de meeste mensen beschreven als een staat van opperste concentratie, focus en creativiteit; de staat waarin problemen worden opgelost en goeie ideeën worden geboren.

In deze hypnotische staat heb je toegang tot je onderbewustzijn, waar onder andere je gevoelens, je emoties, je gewoonten en je overtuigingen liggen én niet te vergeten: je automatische piloot die van alle eerdergenoemde componenten een afgeleide is. En je zult begrijpen dat hier heel wat te halen valt als het gaat om persoonlijke groei. Als je tenminste de beste versie van jezelf wil worden.

Hoe gaan we te werk?

Als eerste benader je ons voor een gratis oriëntatiegesprek. Dat kan telefonisch, via whatsapp of mail (zie onze site). Vervolgens plannen we een telefonisch oriëntatiegesprek. Tijdens dat gesprek (dat ongeveer 30 – 45 minuten duurt) verkennen we of en hoe we jou het beste kunnen helpen. Dat betekent dat we verkennen wat je levenservaringen zijn geweest met de bedoeling om je doelen en de gewenste uitkomst zo goed mogelijk te leren kennen. Als we er allebei vertrouwen in hebben, doen we je een aanbieding voor een traject. Van tevoren is lastig te bepalen hoe lang zo’n traject duurt, maar in de meeste gevallen zijn 3 sessies voldoende.

In de eerste sessie identificeren we de manieren om actie te ondernemen om jouw doelen te bereiken en vervolgens gaan we met elkaar aan het werk. Dat betekent in veel gevallen een combinatie van coaching, counseling en hypnotherapie.

Persoonlijke groei geeft je een boost

Na een aantal sessies ervaar je persoonlijke groei en je merkt dat je kwaliteit van leven echt positief is veranderd. Je bent weer dichter bij de beste versie van jezelf. Dingen gaan vanzelf en kosten je geen moeite. Je bent lekker in de flow. En dat is toch precies wat je wil?

Meer weten?

Neem contact met ons op. We bellen je op een moment dat het jou uitkomt en luisteren naar wat je zoekt. Gratis en vrijblijvend natuurlijk, want jij moet je er goed bij voelen en in alle rust kunnen bepalen of dit iets voor je is. Ben je benieuwd of hypnose jou kan helpen om jouw persoonlijke groei te boosten? Lees er meer over op: https://keyzercoaching.nl/hypnotherapie/

Wij zijn Yvonne en Clement Keyzer, ervaren en gediplomeerde coaches met diverse specialismen, zoals hypnotherapie. Wij werken in de regio Amersfoort en Leusden. Bel ons vrijblijvend op 06-48 46 76 36 (Yvonne) of 06-22716555 (Clement)