De magie van hypnotherapie.

Wendie van 55 jaar wist het even niet meer en had weinig energie. Ze voelde zich in de hoek gezet en niet gehoord en serieus genomen. Zowel in haar gezin als op haar werk. Dat brak haar op. Logisch toch?! Ze vroeg mij om hulp.

Het oriëntatiegesprek

Na een uitgebreid oriëntatiegesprek bleek dat haar uitdagingen in het heden misschien wel voortkwamen uit oude, onvervulde verlangens uit het verleden. Deze trokken nu een enorme wissel op haar energie en zelfvertrouwen.

De hypnotherapie sessie

Tijdens een van de hypnotherapiesessies leidde ik haar terug in de tijd en ontdekte ze waar haar probleem van niet gehoord, niet gewaardeerd vandaan kwam. Het werd duidelijk dat ze nog steeds verlangt naar de erkenning en waardering van haar moeder. Ik leidde haar naar situaties waar dit verlangen was ontstaan. En door daar therapeutisch werk met haar te doen, kreeg haar onderbewuste als het ware nieuwe inzichten. Een soort van herprogrammering.

De Magie

Deze nieuwe inzichten gaven haar veel rust en kracht. Haar energieniveau en zelfvertrouwen stegen met de tijd. Na een week appte ze mij met het bericht: ‘Ik voel me bevrijd en krachtig. Het voelt voor mij alsof ik weer op het paard zit en de regie in handen heb’. Dat is nou met recht de magie van hypnotherapie. Het klinkt magisch en zo ervaar ik het ook. Elke keer weer.

Maar hoe werkt hypnotherapie dan?

Je maakt contact met je onderbewuste  om je klachten of problemen beter te begrijpen of op te lossen. Ik, als hypnotherapeut, begeleid je in het proces van hypnose, zodat jij in de juiste staat komt, waarin veranderingen kunnen plaatsvinden. Je pakt de klachten op emotioneel niveau aan, waardoor er wezenlijk iets in de beleving zal veranderen en je de klacht of het probleem wel kunt aanpakken. Alles wat je nodig hebt om te helen zit namelijk  al in je, je kan er alleen met je “verstand” niet bij. Je moet een laag dieper, voorbij je kritische denkvermogen, naar je onderbewuste.

Het feest der herkenning

Herken je jezelf in Wendie? Dat je, hoe oud je ook bent, nog steeds erkenning of waardering van je ouders wilt horen en voelen? En vaak niet eens bewust. Het voelt als een verlangen dat je misschien niet thuis kunt brengen, een gemis of een leegte.

Wil je meer weten?

Ben jij benieuwd of hypnotherapie voor jou kan werken, bel me dan voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek.
De eerste stap is de moeilijkste. En dus maak ik het je graag gemakkelijk. Laat me weten wanneer het jou uitkomt en luister ik naar wat je zoekt en vertel ik je meer. Dat kan telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Gratis en vrijblijvend natuurlijk, want jij moet je er goed bij voelen en in alle rust kunnen bepalen of dit iets voor je is.

Ik ben Yvonne Keyzer en een ervaren en gediplomeerde coach en counselor met diverse specialismen, zoals hypnotherapie. Ik werk in de regio Amersfoort en Leusden.

Bel of app me vrijblijvend op 06-48 46 76 36.