De beste versie van jezelf dat ben jij

Je voelt dat er iets mis is. Dat je niet jezelf bent. Je hebt misschien zelfs ontdekt, dat bepaalde patronen, overtuigingen of belemmeringen steeds terugkomen. Zij saboteren het worden van de beste versie van jezelf. Maar hoe kan ik dit dan veranderen, hoor ik je denken.

Van overleven naar voluit leven

Is jouw grootste verlangen te zijn zoals je diep van binnen bent? En ben jij klaar met steeds maar overleven en wil je vanaf nu voluit gaan leven? Ik bedoel, wil je nu eindelijk de beste versie van jezelf worden? Niets is toch fijner dan gewoon lekker jezelf kunnen zijn. Je spendeert de meeste tijd in je leven met jezelf, dus is het belangrijk dat je het beste eruit haalt. Ik hoor je denken, maar hoe dan? En wat is de beste versie van mezelf? Ik leg het uit.

Wat is de beste versie van jezelf?

De beste versie van jezelf is onder andere trouw zijn aan je eigen persoonlijkheid. Dat je kunt zijn wie je werkelijk bent. Je bent jezelf en komt authentiek over. Bewust zijn van wat je wil en waar je voor staat. Vaker aan jezelf denken hoort daar ook bij. Net als jezelf durven blijven waar dan ook. Op je werk, in je relatie, met je vriendinnen, in je familie. En je niet laten leiden door wat anderen van je zouden kunnen vinden. Staan voor wie je echt bent en wilt zijn is niet altijd even makkelijk. Maar ik kan je verzekeren dat als je de beste versie van jezelf bent, je je gelukkiger en positiever voelt.

Hoe ben je je beste versie kwijtgeraakt?

Onzekerheden, een laag zelfbeeld, dominante partner of ouders, negatieve ervaringen, angsten en nare gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen, dat je niet meer trouw bent aan de beste versie van jezelf. Vaak gebeurt dit in je kindertijd. Je bent er als het ware van verwijderd en het letterlijk kwijtgeraakt. Soms niet eens bewust, maar op een onbewust niveau. En je weet niet meer wat de beste versie van jezelf is. Ongemerkt heb je bepaald gedrag of patronen ontwikkeld, die eigenlijk niet van jou zijn. En daar verlies je jezelf.

Zo word jij de beste versie van jezelf

  • Bedenk wat je wilt. Het is jouw leven en jij bepaalt hoe de beste versie van jezelf eruit ziet.
  • Zorg dat je van je zelf gaat houden. Zelfliefde is belangrijk. Accepteer het feit dat je niet perfect bent, want dat is niemand. Er is niemand zoals jij, je bent uniek, onthoud dat goed! Als jij van jezelf gaat houden, doen anderen mensen dat ook automatisch!
  • Leer van je fouten. Een fout maken is menselijk. Het gaat erom hoe jij hiermee omgaat. Het enige echte falen in het leven is niet trouw zijn aan de beste versie van jezelf.
  • Zorg voor jezelf. Je mag er wezen, dus zorg goed voor je lichaam en geest. Ontspan wanneer het moet, doe je best en wees lief voor anderen. Verwen en beloon jezelf wanneer jij er behoefte aan hebt.
  • Wees niet bang voor het onbekende. Neem af en toe ook risico’s. En heb vertrouwen dat het uiteindelijk altijd goed komt.
  • Blijf jezelf ontwikkelen. Door in jezelf te blijven investeren, bewijs je aan jezelf dat je het waard bent om te groeien. Het is nooit te laat om nieuwe dingen te leren.
  • Maak plezier. Plezier doet de energie in je lichaam stromen, waardoor je minder snel blijft vastzitten bij de nare ervaringen van het leven. En voel je je beter.
drieling

Hulp nodig bij de beste versie van jezelf te worden?

Wil je daar eens met een onafhankelijk iemand over klankborden, in een veilige en vertrouwde setting en zonder verplichtingen, neem dan contact met me op. Ik ben gespecialiseerd in dit vraagstuk en ik zet hypnotherapie in om mensen met deze problemen te helpen.

Door middel van hypnose heb je toegang tot je onderbewustzijn, waar onder andere je gevoelens, je emoties, je gewoonten en je overtuigingen liggen. Hierdoor kun je een verandering in gang zetten of een oplossing vinden, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Met hypnotherapie pak je de klachten op emotioneel niveau aan, waardoor jij voluit gaat leven en nog meer zult genieten.

Meer weten?

Kan hypnose jou helpen om de beste versie van jezelf te worden? Lees er meer over op: https://keyzercoaching.nl/hypnotherapie/

Neem de stap en bel of app

De eerste stap is de moeilijkste. Neem contact met me op en ik bel je op een moment dat het jou uitkomt en luister ik naar wat je zoekt en vertel ik je meer. Gratis en vrijblijvend natuurlijk, want jij moet je er goed bij voelen en in alle rust kunnen bepalen of dit iets voor je is.

Ik ben Yvonne Keyzer en een ervaren en gediplomeerde coach en counselor met diverse specialismen, zoals hypnotherapie. Ik werk in de regio Amersfoort en Leusden.

Bel of app me vrijblijvend op 06-48 46 76 36