Afvallen ZONDER moeite

Hoeveel diëten heb jij al gevolgd?

Nou, tel ze eens… Daar schrik je van hè. En nog altijd geen blijvend ideaal gewicht of überhaupt veel kilo’s verloren. Bij elk nieuw dieet begin je vol goede moed en neem je je voor dat het deze keer echt gaat lukken. In veel gevallen bereik je fantastische resultaten en voel je je geweldig. Je hoort jezelf zeggen: ‘deze keer gaat het me niet gebeuren, dat ik weer in gewicht ga toenemen. Ik heb een nieuwe levensstijl en voel me er zo lekker bij. Ik heb geen behoefte meer aan snoep, chips of wat dan ook. Ik behoud dit ideale gewicht.’

Gelukt?

Niet echt hè. Je vervalt weer in oude gewoonten en langzaam maar zeker komt er weer een kilo bij. Ach ja, één kilo is niet zo erg, maar voor je het weet vliegen de kilo’s er weer aan. En ben je weer op je oorspronkelijke gewicht of zelfs ver er boven. Je voelt je stiekem een loser. Weer niet gelukt. Nou ja, dan ga je ook maar los. Je hoort jezelf zeggen: ‘ik ben wie ik ben en dit hoort nu eenmaal bij mij. Ze nemen me maar zoals ik ben. Ik geniet van het leven’. Diep van binnen voel je je niet blij. Het vreet aan je, want uiteindelijk wil je toch de overtollige kilo’s kwijt. De verleiding om een nieuw dieet te volgen ligt op de loer. En je belandt weer in dezelfde vicieuze cirkel. Herkenbaar?!

Welke gevoelens (vr)eet jij weg? Herken je er één of meerdere??

 • blijdschap
 • boosheid
 • onveiligheid
 • schuld
 • schaamte
 • minderwaardigheid
 • pijn
 • onzekerheid
 • verveling
 • stress

Wanneer lukt afvallen met blijvend resultaat dan wel?

Jij weet ook wel dat minder eten, gezonde voeding en bewegen de basis zijn voor een gezond gewicht. In de meeste diëten spelen deze factoren een rol. Makkelijker gezegd, dan gedaan. Waarom lukt het behouden van je ideale gewicht op de lange termijn dan niet? En waarom kan je niet gewoon afvallen zonder moeite? Ik leg het je uit.

In de meeste diëten vergeten we de belangrijke invloed van de menselijke geest op ons doen en laten. Zo lang je niet weet hoe het komt dat je teveel of te vaak ongezond eet, verval je in je oude (vr)eetgewoonten. En is geen één dieet succesvol. Onder hypnose kun je via je onderbewuste, waar onder andere je gevoelens, je emoties, je gewoonten en je overtuigingen liggen, veranderingen realiseren, saboterende gewoonten veranderen en zelfs nieuwe vaardigheden installeren. Zo wordt blijvend afvallen mogelijk!

Stel je eens voor, dat je genoeg doorzettingsvermogen hebt om een nieuwe passende gezonde levensstijl met succes te behouden. Je voelt je blij en geniet van lekkere dingen. Kortom, je bent in balans en hebt jezelf onder controle. De kilo’s blijven eraf. En je hoeft niet ieder jaar op een nieuw dieet. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het kan echt!

Goed om te weten! Voorwaarden voor succes:

 • je moet 100% willen afvallen, geen 95%
 • je moet bereid zijn om alle aanwijzingen en suggesties van mij op te volgen en te accepteren
 • je moet vertrouwen hebben.

Wil je meer weten?

Kan hypnotherapie jou van je kilo’s of stress afhelpen? Ervoor zorgen, dat ‘aangeleerd’ gedrag dat je dwars zit, verandert? Ben je klaar met die onzekere gevoelens? Lees er meer over op: https://keyzercoaching.nl/hypnotherapie/

Neem de stap en bel of app.

De eerste stap is de moeilijkste. En dus maak ik het je graag gemakkelijk. Als je contact opneemt, bel ik je op een moment dat het jou uitkomt en luister ik naar wat je zoekt en vertel ik je meer. Gratis en vrijblijvend natuurlijk, want jij moet je er goed bij voelen en in alle rust kunnen bepalen of dit iets voor je is.

Ik ben Yvonne Keyzer en een ervaren en gediplomeerde coach en counselor met diverse specialismen, zoals hypnotherapie. Ik werk in de regio Amersfoort en Leusden.

Bel of app me vrijblijvend op 06-48 46 76 36.