Over Yvonne

Ik ben Yvonne Keyzer en woon met mijn gezin in Leusden. Ik heb graag mensen om me heen en breng veel tijd door met gezin, familie en vrienden. Ook ga ik graag uit, naar een concert of uit eten. Mensen komen snel naar me toe voor een luisterend oor of een praatje. Ik ben van nature een goede luisteraar en kan echte aandacht geven zonder te oordelen.

Een positief verschil

Coachen ligt dicht bij mijzelf omdat ik van nature al enorm betrokken ben bij mensen en geïnteresseerd ben in wat hen beweegt. Anderen beschrijven mij als open, vriendelijk, niet oordelend en professioneel. Een positief verschil maken in het leven van een ander, dat is mijn drijfveer. Zo ben ik onlangs naar Nepal geweest om daar met medereizigers, lokale vakmensen en toekomstige eigenaren huizen te bouwen voor Nepalese families. Een bijzondere ervaring voor mij en tegelijk een manier om heel concreet positief het verschil voor anderen te maken.

Coachnetwerk

Ik heb ruime ervaring in het bedrijfsleven en daardoor een groot inlevingsvermogen bij werkgerelateerde vragen. Binnen het coachnetwerk bij een grote bank coachte ik vanaf 2015 tientallen werknemers met zowel werk- als privégerelateerde vragen. Naast coach/counselor werk ik als communicatiespecialist bij een grote bank. Zo kan ik mijn passie voor zowel coaching als communicatie combineren.

Het verhaal achter jou

Als coach/counselor en als mens ben ik nieuwsgierig en op zoek naar de betekenis, het verhaal en de mens achter jou. In alle openheid en met rust luister ik met aandacht, vraag door en ben empathisch en betrokken. Ik heb een positieve instelling, hou je een spiegel voor, geef je handvatten waarmee je aan de slag kunt en stimuleer je in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik handel waarderend en vanuit een positieve draai/insteek probeer ik je weer in je kracht te zetten.

Gediplomeerd

Ik ben:

Contact

Heb je een vraag of wil je een gratis telefonisch oriëntatiegesprek?

Bel Yvonne: 06-48 46 76 36 

Mail Yvonne: yvonne@keyzercoaching.nl

Bel Clement: 06-22 71 65 55

Mail Clement: clement@keyzercoaching.nl