Mis je de power op dit moment?

Baal jij er ook zo van dat je weer aan jezelf twijfelt als je niet voldoet aan de verwachtingen van anderen? Dat je je weer onzeker voelt als iemand ‘kritiek’ heeft op jou? Dat je dagen uit het lood bent geslagen van iets wat iemand tegen je zegt of hoe iemand zich gedraagt naar jou? Heb je steeds het gevoel dat je het niet goed doet? Wat zullen ze van mij denken? Vinden ze me wel aardig? Voel je je onzeker, zonder zelfvertrouwen en mis je de kracht om het leven te leiden, dat je zou willen leiden?

Word je gek van jezelf?

Herken je jezelf hier? Dagen ben je uit balans. Je wordt gek van jezelf. Regelmatig lig je wakker en vraag je jezelf af waarom raakt me dit zo? Steeds weer voer je dat gesprek met jezelf. Jij bent niet ok en jij hebt geen lef. Jij moet voldoen aan de verwachtingen van anderen en jij kunt niet zijn wie je daadwerkelijk bent. Je raakt steeds meer in een dip en verliest de regie over jouw leven. Je komt letterlijk niet meer van de bank af. En wordt doodmoe van jezelf.

Jij wordt weer een powervrouw!

Hoe geweldig zou het zijn als jij weer de regie over je eigen leven hebt. Zelf bepaalt hoe je op mensen en gedrag reageert. Je bevrijdt bent van die eeuwige interne vijand, die je continue het gevoel geeft dat je niet goed genoeg bent. Blaakt van zelfvertrouwen en de hele wereld aan kunt. Stevig en zelfverzekerd je leven leidt, dat jij wilt. Alles uit het leven haalt en happy voelt. Zijn wie je daadwerkelijk bent en lak hebben aan wat anderen zeggen of doen. Je voelt je vrij en ervaart een bevrijding in jezelf. Kortom, jij bent een powervrouw, die positief in het leven staat en kracht uitstraalt. Jij leeft het leven, dat jij wilt leiden. Jij staat weer aan het roer.

Hoe?

Wil jij ook (weer) een powervrouw worden? Vul het contactformulier hieronder in en ik neem binnen één dag contact met je op voor het maken van een gratis telefonische afspraak. Je kan ook meteen een reservering in mijn agenda plaatsen. Dan vertel ik hoe jij binnen no-time weer een powervrouw bent. Zie jezelf (weer) als powervrouw door het leven gaan. Hoe bevrijdend voelt dat!

Contact opnemen


  Bel me voor een afspraakMail me svp een paar opties

  Meteen plannen

  Beveiligingscode:
  security code
  Vul beveiligingscode in:

  VERZENDEN