OldPain2Go logo

Weg met ‘oude’pijn!


Heb jij al lange tijd pijn en kunnen medische professionals daar geen verklaring voor vinden? Hebben ze je daarom geadviseerd om pijnstillers te nemen? En hebben ze je verteld dat je er maar mee moet zien te leven? Voel je je daardoor onbegrepen? En heb je de hoop op een pijnvrij leven opgegeven?

Hoe fijn zou het dan zijn, als jij je weer pijnvrij (of met aanzienlijk minder pijn) kunt bewegen. Letterlijk verlost bent van oude (chronische) pijn. En dat je weer controle krijgt over je leven. Zonder belemmeringen kunt genieten van het leven. Het is mogelijk, geloof me.

Hoe dan?

Via de methodiek OldPain2Go kan ik via het onbewust brein oude pijn verwijderen of in ieder geval verminderen. De niet-functionele pijn kan uit. Het werkt zo! OldPain2Go is als het drukken op de resetknop van een brandalarm dat nog steeds afgaat in een gebouw waar 10 jaar geleden een brand was. Als er medisch gezien geen reden meer is voor pijn, maar het is er wel, dan kan ik jou helpen met de OldPain2Go methode. OldPain2Go is een nieuwe techniek die gebaseerd is op de wetenschappelijke kennis rondom het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te helen.

Je hoeft niet in de methodiek te geloven en hoewel het niet voor iedereen werkt, kunnen de resultaten een vermindering of volledige pijnverwijdering zijn. Om jezelf de beste kans op succes te geven, moet je de pijn wel wíllen loslaten.

Over pijn

Pijn is eigenlijk een alarmsignaal. Een herinnering en boodschap aangestuurd door je brein om te voorkomen dat je het niet overleeft of om te voorkomen dat het nog een keer gebeurd. Pijn dient een doel als het betrekking heeft op een nieuwe verwonding of een nieuw probleem. Het is een belangrijk signaal waar we actie op moeten nemen.

Echter, als we eenmaal een goede medische diagnose hebben gehad en de weefsels zijn genezen, dan is de pijn niet meer nodig. Zelfs als de weefsels niet meer zullen genezen, is de pijn overbodig, want er is geen reden om continu een alarmsignaal af te geven, want er is niet continu een (levens-) bedreigende situatie. Dan zijn deze oude pijnsignalen overbodig en kunnen we deze uitzetten.

Het gaat hier om chronische pijn, die het brein onterecht vasthoudt, alsof het lichaam nog steeds moet worden gealarmeerd of beschermd. Denk bijvoorbeeld aan pijn in de rug, artrose, pijn in de knie etc. Het interpreteert de signalen die binnen komen verkeerd en het heeft een over-beschermend programma gecreëerd in de vorm van chronische pijn. Kortom, het pijnsignaal kan nu uitgeschakeld worden, want het hoeft hier niet meer te dienen als bescherming.

Meer over OldPain2Go

In Nederland is de OldPain2Go methodiek (nog) redelijk onbekend. De meeste specialisten en pijnbehandelaars kennen het niet en kunnen het dus ook niet beoordelen. In Engeland wordt OldPain2Go inmiddels klinisch getest omdat de methode zodanig efficiënt en veelbelovend bleek dat verder onderzoek wordt gedaan. OldPain2Go kan naast chronische pijn, ontsteking & (spier)spanning ook ingezet worden voor diverse andere problemen.

Laat je overtuigen en bekijk de vele testimonials: Nederlandstalig en Engelstalig.

OldPain2Go pijnreductie

Bekijk de wetenschappelijke achtergrond van OldPain2Go op Vimeo

OldPain2Go Vimeo

Contact

Heb je een vraag of wil je een gratis telefonisch oriëntatiegesprek?

Bel Yvonne: 06-48 46 76 36 

Mail Yvonne: yvonne@keyzercoaching.nl

Bel Clement: 06-22 71 65 55

Mail Clement: clement@keyzercoaching.nl

Medische disclaimer

De inhoud van deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden gebaseerd op de persoonlijke opvattingen, ervaringen, onderzoek en training van Steven Blake. Hij heeft geen medische opleiding, kwalificaties of achtergrond.

OldPain2Go is een niet-medische interventie. Het is geen pijnbehandeling, het is simpelweg een manier voor iemand om zijn eigen genezingssysteem te vragen om de behoefte aan pijnperceptie te herzien. Hun eigen interne systeem doet dan wat veilig en effectief is om te doen, wat mogelijk geen verandering inhoudt.

Raadpleeg uw (huis-)arts voor alle medische kwesties met betrekking tot aandoeningen en behandeling. OldPain2Go is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Het is geen vervanging voor een medisch onderzoek, noch vervangt het de behoefte aan diensten van een medische professional. Vraag altijd advies aan uw (huis-)arts voordat u wijzigingen aanbrengt in uw behandeling.