Hoeveel diëten heb jij al gevolgd?

Nou, tel ze eens… Daar schrik je van hè. En nog geen blijvend ideaal gewicht of überhaupt veel kilo’s verloren. Bij elk nieuw dieet begin je vol goede moed en neem je je voor dat het deze keer echt gaat lukken. In veel gevallen bereik je fantastische resultaten en voel je je geweldig. Je hoort jezelf zeggen: ‘deze keer gaat het me niet gebeuren, dat ik weer in gewicht ga toenemen. Ik heb een nieuwe levensstijl en voel me er zo lekker bij. Ik heb geen behoefte meer aan snoep, chips of wat dan ook. Ik behoud dit ideale gewicht’.

Gelukt?
Helaas niet. Je vervalt weer in oude gewoonten en zo langzamerhand komt er weer een kilo bij. Ach ja, één kilo is niet zo erg, maar voor je het weet vliegen de kilo’s er aan. En ben je weer op je oorspronkelijke gewicht of zelfs ver er boven. Je voelt je stiekem een loser. Weer niet gelukt. Nou ja, dan ga je ook maar los. Je hoort jezelf zeggen: ‘ik ben wie ik ben en dit hoort nu eenmaal bij mij. Ze nemen me maar zoals ik ben. Ik geniet van het leven’. Diep van binnen voel je je niet blij. Het vreet aan je, want uiteindelijk wil je toch de overtollige kilo’s kwijt. De verleiding om een nieuw dieet te volgen ligt op de loer. En je belandt weer in dezelfde vicieuze cirkel. Herkenbaar?!

Wanneer lukt afvallen met blijvend resultaat dan wel?
Jij weet ook wel dat minder eten, gezonde voeding en bewegen de basis zijn voor een gezond gewicht. Maar zo lang je niet weet hoe het komt dat je teveel of te vaak ongezond eet, verval je in je oude gewoonten. Stel je eens voor, dat het je geen enkele moeite kost om een nieuwe passende gezonde levensstijl met succes te behouden. Je voelt je blij en geniet van lekkere dingen. Kortom, je bent in balans en hebt jezelf onder controle. De kilo’s blijven eraf. En je hoeft niet ieder jaar op een nieuw dieet. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het kan echt!

Lijkt je dat niet heerlijk, dan heb ik geweldig nieuws voor jou. Je hoeft nog maar één stap te doen en het ligt binnen je bereik. Vul het formulier hieronder in of plan meteen een afspraak voor een gratis telefonisch oriëntatiegesprek. Daarin vertel ik je hoe we het gaan doen.

Contact opnemen


  Bel me voor een afspraakMail me svp een paar opties

  Meteen plannen

  Beveiligingscode:
  security code
  Vul beveiligingscode in:

  VERZENDEN